Ubytovanie v Chorvátsku bez storno poplatkov

  • Situácia v cestovnom ruchu nieje priaznivá, ale mnoho rodín už teraz rozmýšľa kam sa vyberie na letnú dovolenku. Mnohí z vás sa dopytujú ohľadom ubytovania v Chorvátsku avšak nikto nechce riskovať svoje peniaze a platiť zálohy, respektíve celé sumy za dovolenky vopred. A to je pochopiteľné. Situácia je neistá a v prípade zrušenia dovolenky nastávajú komplikácie s vrátením peňazí späť. My však ponúkame riešenie, kde je riziko pre vás ako cestovateľov minimálne.
  • Naša spoločnosť ponúka ubytovanie v Chorvátsku s možnosťou bezplatného storna ubytovania najneskôr 5 dní pred nástupom na ubytovanie. To znamená, že ak svoje ubytovanie zrušíte 5 dní pred nástupom, dostanete späť celú zaplatenú čiastku bez akéhokoľvek storno poplatku.

Kontaktujte nás ešte dnes vyplnením formulára. Budeme vás kontaktovať v krátkom čase:

Dovolenka na mieru
Preferovaný termín nástupu na zájazd: *
Preferovaný dátum ukončenia zájazdu: *
Destinácia: *
Doprava na zájazd:
Miesto odletu/ odchodu:
Počet dní pobytu: *
Váš email:: *
Poznámka:
Súhlas so spracovaním osobných údajov: * Vyjadrujem svoj dobrovoľný súhlas so spracovaním svojich osobných údajov za účelom prípravy ponuky a vyhlasujem, že sú mi známe moje práva, vrátane práva na odvolanie súhlasu. Viac informácií o ochrane osobných údajov: https://www.nadosah.sk/…bnych-udajov
Kontrolný text z obrázka